آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
حلوا هویج در ماه مبارک رمضانسر سفره های افطار همیشه حلوا بوده و طعم و عطر حلوا آدم به وجد میاره بوی کره و گلاب و آرد ولی بعد از خوردنش کسانی که رژیم دارن عذاب وجدان می گیرن ولی حلوا هویج رژیمی
مواد لازم
هویج              500 گرم
  شکر            1لیوان  
آرد سفید         1 لیوان
گلاب               1/4 لیوان  
روغن مایع             نصف لیوان
زعفران دم کرده   3قاشق غذاخوری

هویج ها را پوست بکنید و سپس بخار پز کنید سپس هویج های پخته شده را خوب پوره کنید (  من با مخلوط کن پوره کردم)

                                  
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و آردی که چند بار الک کرده اید داخل ان بریزید و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ( رنگ آرد نباید تغییر کند مههههمه چون حلوا هویج باید رنگ روشن داشته باشه)
وغن مایع و 3 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به آرد اضافه نمائید و خوب مخلوط کنید ( حرارت باید ملایم باشد ).


سپس پوره هویج و شکر با گلاب و هل  مخلوط و به آرد و روغن اضافه کنید و دورانی تفت دهید ، باید انقدر تفت دهید تا حلوا جمع شود سپس از روی حرارت بردارید. عکس مراحل مشخصه که می خواهیم حلوا به چه بافتی برسه

 حلوا کم کم خودش جمع می کنه بعد باید به دیواره قابلمه بکوبید تا بافتش یکسان بشود


برای تزیین به شکل هویج دستتان را چرب کرده و مقداری از حلوا را به شکل هویج حالت دهید و با نوک چاقو شیار بدید سر هویج هم با خلال پسته تزیین کنید

           
                                              



نوع مطلب : حلوا، سفره رمضان، سفره های مذهبی، 
برچسب ها : حلوا،
لینک های مرتبط : حلوا شیر، توپک هویجی،

سه شنبه 17 تیر 1393
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات